Dobbertje

Dobbertje is gevonden toen ze bijna 3 maanden was. De eerste maanden is ze in het asiel opgevangen maar omdat ze wat moest aansterken en opknappen is ze samen met Wida naar een pleeggezin gegaan waar ze nu nog verblijft.Nu gaat het heel erg goed met haar. Ze is gezond en vrolijk en vindt het heerlijk dat het niet meer zo druk en hectisch is. Dobbertje is heel snel tevreden. Ze kan ontzettend genieten van een heerlijk mandje. Gezellig samen met haar grote vriendin Wida een siësta doen. En zoals je ook op het filmpje ziet, slaat ze een kriebelbeurt van haar pleegmoeder zeker niet over. Dobbertje kan heel lief, een beetje schattig onzeker naar je kijken. Deze knapperd is wat eenkennig maar als ze je eenmaal kent, laat ze zich heel goed aanhalen en gaat haar rugje en staartje recht omhoog en komt ze kopjes geven. Maar ben je nieuw voor haar, verstopt ze zich onder de bank.Dobbertje speelt graag met de kattenknikkerbaan of met een propje. Ze is wel een dametje. Als de andere kittens te wild of ruw spelen, haakt ze af en kijkt toe. Deze jonge meid heeft prachtige ogen en is heel mooi getekend met haar witte sokjes.
Omdat Dobbertje en Wida elkaar zo goed begrijpen en zo graag bij elkaar zijn, halen we ze niet meer uit elkaar en mogen ze samen naar hun gouden mandje verhuizen.
Kies je voor deze 2 leuke meiden? Dan haal je heel veel liefde en gezelligheid in huis. Dobbertje is geboren rond 30 juni 2022 en mag per direct geplaatst worden. Interesse? Vul dan onderstaand formulier in.

Wida

https://www.youtube.com/shorts/Xi_iBN7UpCY

Wida is gevonden toen ze 7 maanden oud was. In het begin is ze in het asiel opgevangen maar omdat ze wat moest aansterken en opknappen is ze samen met Dobbertje naar een pleeggezin gegaan waar ze nu nog verblijft.Inmiddels gaat het hartstikke goed met deze knappe meid en heeft ze het helemaal naar haar zin. Wida komt je gezellig begroeten, laat zich graag aanhalen en je kunt haar prima oppakken. Ze is supersnel met het spelen met kleine balletjes. Links- of rechtspotig. Het maakt niet uit. Ze tikt de balletjes razendsnel door de kamer. Onbekende mensen vindt ze nog een beetje spannend en dan trekt ze zich even terug. Daarom zijn jonge kinderen of een druk gezin niet geschikt voor haar.Met haar evenwichtige en fijne karakter is ze populair onder de kittens en trekt moeiteloos met iedereen op. Maar ze heeft wel een ‘beste’ vriendin en dat is Dobbertje. Ze hebben veel aan elkaar en met zijn tweeën is het ook veel gezelliger.Wida heeft een prachtige, super zachte vacht. Met een beetje wit borsthaar. Maar dat vindt ze helemaal niet erg, zelfs een beetje stoer. Zowel Wida als Dobbertje zijn geen hele drukke kittens. Maar hebben wel de ruimte nodig. In een klein appartement zullen ze zich dan ook niet prettig voelen.Deze lieve meid is geboren rond 1 april 2022 en mag per direct geplaatst worden. Wil je Wida en Dobbertje samen een gouden toekomst geven, vul dan onderstaand formulier in

Fiep

Hoi allemaal, ik ben Fiep! Rond 11 oktober 2022 ben ik op de wereld gezet hier ergens in het mooie Brabant. Samen met mijn zusje ben ik gevonden en naar het asiel gebracht. Helaas was de klik er niet tussen ons en daarom ben ik nu alleen op zoek naar mijn gouden mandje. Wil jij mij adopteren??
Om het allerbeste mandje ter wereld te vinden heb ik een checklist voor mezelf gemaakt. Waar ben ik naar op zoek?– Duizendmiljoen knuffels per dag– Mensen die veel (echt veel) thuis zijn– Een ander jong katje of kinderen die met me willen spelen– Gezichten waar ik natte kusjes aan mag geven– Neusjes waar ik af en toe in mag bijten– Heel, maar dan ook heel erg veel speelgoed!– Een krabpaal met een hangmandje, of een plekje in jouw bed– Tenen die ik aan mag vallen– Mensen die niet boos worden als ik per ongeluk een frietje van hun bord steel (of twee frietjes)– Iemand die ik urenlang mag achtervolgen, tegen mag kwebbelen en snorren
Fiep is een heerlijk kitten, een droomkitten. Iedereen wil een Fiepje! Maar er is er maar één. We zoeken het allerbeste huisje voor prachtige Fiep. Een huisje waarin mensen bijvoorbeeld thuiswerken, of een huisje waar bijna altijd iemand thuis is. Een huisje gevuld met lieve kinderen of een huisje waar al een jonge kat aanwezig is. Ook met kleine honden heeft Fiep geen enkel probleem. Ze vindt alles leuk, ze vindt alles een uitdaging. Fiep moet bij jou en jouw gezinssituatie passen want ze heeft veel aandacht nodig en houdt van spelen en knuffelen. Kun jij haar dit geven?
Fiep mag, bij een wederzijdse klik, per 2 februari verhuizen.

Adje

Hoi, ik ben Adje! Mijn kleur is zwart-wit met een roodachtige gloed in het zwarte gedeelte. Mijn geschatte geboortedatum is 23 april 2022. Ik ben buiten gevonden en bij controle bleek ik niet gechipt. Zodoende ben ik bij Hokazo terecht gekomen. Aangezien ik niet mensenschuw ben, zijn er vermoedens dat ik gedumpt ben. Vanuit Hokazo ben ik in een pleeggezin opgenomen nadat ik teruggekomen ben na een plaatsing. Ik ben namelijk een echte rakker. Waar jij bent ben ik ook. En waar een deur of kast opengaat, ben ik erdoor of erin. Zodoende is er de mogelijkheid dat ik ontsnap of dat er iets sneuvelt. Ik hoop dan ook dat je geen dure spullen in huis hebt staan. Ik ben gewoon een snelle deugniet die het ontzettend fijn vindt om bij je te zijn. Of in je vaatwasser!
Ik ben een ontzettend lief beestje en je kunt me goed oppakken, kroelen en knuffelen. Totdat ik weer iets zie wat mijn interesse gewekt heeft. Ik ben nieuwsgierig en vind het dan ook erg leuk om spelletjes te doen. Dus je kunt gerust gaan stofzuigen want dan probeer ik hem te pakken. Ik deins dan ook niet gauw terug voor iets. Vreemde mensen zijn voor mij geen probleem. Ik zal me niet verstoppen. Als ze opstaan zal ik zelfs op hun plek gaan zitten. Ik ben dus ook een beetje brutaal. Weet waar je aan begint met mij!
Ik kan met andere katten overweg. Ik vind het leuk om met ze te spelen. Maar niet alle katten kunnen met mij overweg. Ik ben namelijk druk aanwezig en ben haantje de voorste. Als je een maatje voor me hebt is het dus belangrijk dat je daar over nadenkt. Ik kan namelijk irritant zijn en mijn maatje niet met rust laten als hij daarom vraagt. Dan moet hij mij echt een tik geven want anders snap ik het niet hoor.
Aangezien ik een tomeloze energie heb kan ik niet in een flat geplaatst worden. Daar kan ik onvoldoende rennen. Op termijn is het goed als ik buiten mijn energie kwijt kan. Tot die tijd is het fijn als je met mij speelt en zorgt voor voldoende speeltjes. Ook voor van dat intelligentiespeelgoed. Zo kan ik mij daarmee bezighouden en moe maken. Daarna kan ik dan bij je op de bank uitrusten. In mijn pleeggezin zijn kinderen aanwezig. Dat vind ik gezellig en zodoende kunnen zij mij ook goed aaien en met mij spelen.
Ik ben gechipt en gesteriliseerd en klaar om naar een gouden mandje te gaan. Kun jij tegen een stootje en durf je het avontuur met mij aan? Dan nodig ik je van harte uit om te reageren en wie weet kun je kennis komen maken met mij. Neem je een transportmandje mee zodat je me, bij een wederzijdse klik, meteen mee kunt nemen? Hopelijk tot snel!
Heb je interesse in onze vrolijke en aanwezige Adje, vul dan onderstaand formulier in.

Jip

Graag stel ik mij aan je voor. Ik ben Jip, een prachtig poesje. Ik ben een lapje met drie prachtige volle kleuren in mijn vachtje. Mijn geschatte geboortedatum is 27 september 2022.
Ik ben gevonden toen ik zo`n 7 weken oud was. Waarschijnlijk heb ik tot dan geen (goede) ervaringen gehad met mensen. Ondanks dat mijn pleegmama goed voor mij zorgt, ben ik wel vasthoudend om haar op afstand te houden. Ik duik nog graag weg en als ze toch te dichtbij komt, dan laat ik wel horen dat ik hard kan blazen. Mijn pleegmama moet dan toch altijd om mij lachen. Zo’n klein katje en zoveel weerstand. Toch zegt mijn pleegmama dat het wel goed komt met mij. Alleen heb ik daar nog wat tijd en liefde op gepaste afstand voor nodig.
Hier in het pleeggezin woon ik samen met mijn pleegzusjes Famke, Fanny en Indy. Ik vind het heerlijk om samen met hen te spelen en te doezelen. Ik ben op zoek naar een huisje waar ik in alle rust het vertrouwen in de mens mag krijgen èn waar al een jonge kat aanwezig is. Of misschien mag er wel een pleegzusje met mij mee verhuizen. Dat zou ook fantastisch zijn!
Denk jij mij dat te kunnen bieden? Vul dan snel onderstaand formulier in. Als we een match zijn, mag ik direct verhuizen. Hopelijk tot snel!

Fino

Fino is een mooie dame die alweer een tijdje geleden bij ons in pleeg is gekomen. Zij moest even wennen aan ons mensen want ze vond ons namelijk best wel eng. Inmiddels vindt ze ons al minder eng, maar ze blijft toch graag op een afstand.
Wat opvalt is dat ze wel altijd in de buurt is en heel nieuwsgierig is. Een aanraking is echter vaak nog te spannend. Met snoepjes komt ze dichterbij en dan durft ze het lekkers wel van je vinger te likken. Samen spelen met een laserlampje is haar favoriete bezigheid, ze volgt je dan overal naartoe.
Fino hebben we leren kennen als een echte kattenkat. Ze geniet van de aandacht van andere katten. Samen spelen is natuurlijk heerlijk om te doen, maar ook zoekt ze ze op om er lekker tegenaan te gaan liggen.Voor Fino zoeken we een liefdevol adres waar zij zich op haar gemak verder kan ontwikkelen. Het liefst is er al een andere jonge kat aanwezig waar ze vriendjes mee kan worden.
Fino is gechipt en heeft haar entingen gehad. Ze mag direct verhuizen. Haar geboortedatum is geschat op 20 juni 2022. Mocht je interesse hebben in Fino, vul dan onderstaand formulier in.

Dave

Dave is een rood-witte kater, zijn geboortedatum 11 april 2014. Dave is een afstandsdier. Reden van afstand is dat Dave niet aan de kinderen kon wennen en daardoor nauwelijks meer binnen kwam. De oud-eigenaren gunnen Dave daarom een ontspannen leven bij een rustige familie zonder (klein)kinderen en andere katten.

Dave is altijd gewend om naar buiten te mogen, maar kwam voorheen ook gezellig naar binnen. Hij was ook heel aanhankelijk naar de volwassen mensen toe. Maar Dave vindt nu eenmaal kinderen niet leuk en dat weet je helaas ook niet van te voren. Dave heeft ook niks met andere katten, daarom plaatsen we hem alleen.

Dave zoekt een rustig stabiel huisje, waar hij weinig last van stress zal hebben.

Wobbe

Deze rood-witte kater is Wobbe, zijn geboortedatum is 6 december 2021.

Wobbe ligt veilig in een schuilkubus en loopt met een boog om ons heen. Hij vindt het niet leuk bij ons en moet heel erg wennen dat hij uit zijn vertrouwde huisje is. Maar hij is heel blij met ons als hij snoepjes van ons krijgt, je ziet hem kijken van ‘daar lust ik er wel meer van’.

Wobbe moet nog wel de opleiding voor socialisatie volgen, maar met geduld en veel liefde (en snoepjes) moet dit goed komen.

Zien hoe een angsthaasje ‘om’ gaat is het mooiste wat er is, je krijgt een band voor het leven.

Lemmy

Deze kleine zwarte kater is Lemmy, zijn geschatte geboortedatum is 4 mei 2022. Lemmy is als zwerfdier gevonden.

Lemmy had even nodig om te ontdooien. Hij gaf volop eerst kopjes toen wij hem ontmoetten, maar zodra we door de knieën gingen rende hij weg, om even later toch weer terug te komen. Inmiddels is deze dappere kerel dit stadium voorbij en mag je overal aaien. Bekijk ook hier het filmpje van Lemmy.

Lemmy zit met allemaal angsthaasjes in een ruimte en of hij echt contact heeft met een katje kunnen we helaas nog niet zeggen. Maar deze knul redt zich ook wel alleen in een nieuw gezin, zolang hij genoeg aandacht krijgt en er voldoende met hem gespeeld wordt.

Lima

Hoi, ik ben Lima! Ik ben buiten gevonden en bij controle bleek ik niet gechipt. Zodoende ben ik bij Hokazo terecht gekomen. Mijn geschatte geboortedatum is 16 mei 2022.
Aangezien ik niet mensenschuw ben, zijn er vermoedens dat ik gedumpt ben. Bij Hokazo kwam een pleeggezin een nieuwe kat ophalen om te socialiseren. Ik vond het wel gezellig dat ze kwamen en gaf het pleeggezin meteen kopjes. Zodoende nam het pleeggezin niet 1 maar 2 katten mee naar huis. Die andere kat heeft inmiddels al zijn gouden mandje gevonden en nu is het mijn beurt.
Ik ben een hele lieve kat! Ik word graag geaaid. In de huidige kattensamenstelling bij het pleeggezin word ik wat ondergesneeuwd waardoor ik een beetje verlegen overkom. De andere katten staan bij binnenkomst te dringen om geaaid te worden en ik stel me dan wat terughoudender op. Als je naar me toe komt begin ik te spinnen als je me aait en zal ik je kopjes geven.
Ik ben mooi zwart wit getekend met een grappige herkenbare zwarte stip op mijn neus. Ik heb soms een wat bozige blik maar dat ben ik helemaal niet! In het pleeggezin zijn kinderen aanwezig. Zij kunnen mij ook goed aaien. Ik vind het leuk op een plekje bovenin de krabpaal te zoeken zodat ik mooi over alles uit kan kijken. Zo kan ik prima een tijdje zitten of liggen. Maar ik ben ook in voor spelletjes hoor. Dat zie je dan aan mijn nieuwsgierige blik. Ik volg er alles mee.
De verwachting is dat ik beter op mijn plek ben in een huisje waar ik de enige kat ben of bij een kat die niet zo ondernemend is, maar meer een afwachtend/verlegen karakter heeft. Dan kom ik goed tot mijn recht en kan ik mijn nieuwe baasje al mijn aandacht schenken.
Ik ben gechipt en gesteriliseerd en klaar om naar een gouden mandje te gaan. Ik nodig je van harte uit om te reageren en wie weet kun je kennis komen maken met mij. Neem je een transportmandje mee zodat je me, bij een wederzijdse klik, meteen mee kunt nemen? Hopelijk tot snel!