Banana

Deze knuffelkont is Banana. Ze heeft een geschatte geboortedatum van 17 augustus 2021. Ze is dus net 1 jaar oud. Banana is een grote, cypers gekleurde dame met 4 witte sokken en een witte neus.

Banana vindt het heerlijk om te knuffelen, ze geeft dan fanatiek kopjes en loopt rondjes om je heen, op zoek naar de beste aaitjes. Op schoot koprolt ze van genot.

Banana heeft een heerlijk zacht vachtje. Ook heeft ze een duidelijke mening. Ze wil mensen geen kwaad doen, dus krabben doet ze niet, maar ze kan wel een pets uitdelen. Dat maakt haar minder geschikt voor kinderen, die haar voorafgaande duidelijke signalen kunnen missen.

Banana is een erg mensgericht katje, ze vindt het heel fijn om bij ons ik de buurt te zijn. Andere katten vindt ze oké, vooral als die (na een zorgvuldige kennismaking) met haar willen spelen. Maar als die er niet zijn, dan wordt een baas met een hengel ook erg gewaardeerd.

Ben lekker vaak thuis om met deze dame te knuffelen?

Skwiffy

https://www.youtube.com/shorts/-9By9ZYKbcw
Skwiffy is, toen hij nog maar een paar weken oud was, tussen de struiken in een bosje gevonden. Veel te jong om het alleen te redden. Snel is hij ondergebracht bij een pleeggezin waar hij meteen volledig werd geaccepteerd door Madeliefje. Later zijn er nog twee kittens bijgekomen en waren ze gezellig met zijn vieren.
Al direct werd duidelijk dat Skwiffy een pittig en ondernemend mannetje is. Hij liet duidelijk merken dat hij zin had in het flesje en liet zich niet ondersneeuwen door de rest. Dit mooie rode katertje heeft aandacht voor alles wat beweegt, rolt of een rammelend geluidje maakt. Enthousiast gaat hij helemaal op in het spel en heeft een tomeloze energie. Hij laat de rest wel eens zien hoe een nieuw speeltje werkt en hoe je snel een krabpaal omhoogklimt. Met Skwiffy in de buurt verveel je je geen moment. Hij vindt alles goed, laat zich goed optillen, komt knuffeltjes halen en rent vervolgens weer achter een pingpongballetje aan.
Skwiffy is prachtig getekend en heeft een heel blij en vrolijk karakter. Al ligt hij nog zo lekker te slapen, zo gauw je binnenkomt, weet hij niet hoe snel hij moet opstaan om aandacht te krijgen.
Dit kereltje is populair bij alle kittens. Ze zijn graag bij hem in de buurt maar hij heeft Madeliefje uitgekozen als zijn vriendinnetje. Ze willen dan ook graag samen verhuizen naar een huis met een veilige tuin. Deze twee zijn gek op aandacht en voor hun is het belangrijk dat er vaak iemand thuis is
Skwiffy is geboren rond 28 juli 2022 en mag direct samen met Madeliefje geplaatst worden.

Madeliefje

Madeliefje is helemaal alleen gevonden toen ze nog maar 2 weken oud was. Er zijn ook nooit andere kittens of een moederpoes in de buurt gevonden. Ze is snel ondergebracht bij een pleeggezin waar ze nu nog verblijft. Gelukkig kwamen er snel 3 andere kittens bij en hebben ze het super gezellig met zijn vieren.

Madeliefje heet niet voor niets zo want ze is een super lief, aanhankelijk meisje. Ze is ook heel goed in heel lief en schattig kijken. Maar dat wil niet zeggen dat er geen pit in zit. Ze speelt heel graag met de andere kittens. Als ze moe van het spelen is, zoekt ze je op en komt luid spinnend in je nek erbij liggen en knabbelt aan je neus. Het allerleukste vindt ze tikkertje doen met haar vriendje Skwiffy. Lekker hard achter elkaar aan rennen, ondertussen een koprol en door….

Als je binnenkomt, komt ze je altijd begroeten en wordt graag opgepakt en aangehaald. Madeliefje komt heel tevreden over, ze huppelt blij door de kamer. Alles is leuk en interessant.

Vaak zie je Madeliefje in de buurt van haar vriendje Skwiffy. Ze zijn ontzettend op elkaar gesteld en daarom worden ze samen geplaatst. Omdat ze allebei lekker energiek zijn, zullen ze in de toekomst een veilige tuin kunnen waarderen.

Madeliefje is geboren rond 18 juli 2021 en mag direct samen met Skwiffy geplaatst worden.

Ezra

Hoi, ik ben Ezra, ik ben geboren rond 14 juli. Toen ze me vonden was ik zo onder de indruk van mensen dat ik alleen maar in een hoekje wilde kruipen. Maar na een paar weken in een pleeggezin ben ik inmiddels gewend aan die gekke wezens. Ze geven me eten, spelen met me en soms laat ik me zelfs lekker aaien.
Ik woon nu samen met nog meer katten en die laten me zien dat mensen helemaal niet eng zijn. Ik ben nog steeds af en toe verlegen maar daar zal ik vast wel overheen groeien. Misschien ben ik niet het meest op mijn plek in een gezin waar het altijd druk is, daarvan raak ik nog een beetje in paniek. Ik ontdek de dingen graag op een lekker relaxt tempo.
Ik speel graag met de andere pleegkittens uit mijn pleeggezin, zij staan ook op de site (o.a. Henk en Mowgli). Ik kan prima alleen geplaatst worden, maar met een andere kat/kitten in mijn buurt voel ik me wel heel fijn!
Ezra is inmiddels volledig gevaccineerd en ontwormd volgens schema. Hij mag direct geplaatst worden als er een klik is met zijn adoptant(en).

Binky

Binky liep heel erg achter toen zij bij ons in pleeg kwam, ze heeft dan ook lange tijd het flesje gekregen. Nu merk je daar helemaal niets meer van, ze speelt kroelt en is een heel fijn kitten om bij je te hebben. Haar geschatte geboortedatum is 21 mei 2022.
De krabpaal vindt ze heel leuk en vooral het hangmatje, daar ligt onze grote poes ook graag in. Binky kruipt er gewoon gezellig bij en dan houden ze elkaar heel lief vast.
Binky verhuist samen met haar zusje Bibi want die twee kunnen elkaar niet missen.
Zij is geënt, ontwormd en gechipt dus ze mogen per direct samen naar een forever home.
Binky en Bibi hebben een hele zachte gladde vacht en laten zich dan ook graag aaien. Wie geeft deze 2 schatjes een lief huisje?

Bibi

Bibi is een lief en aanhankelijk poesje, gitzwart met mooie kijkertjes. Ze is nu 4 maanden, haar geschatte geboortedatum is 21 mei 2022.
Ze vindt de stofzuiger niet zo leuk want dan kruipt ze even weg en dan piept ze soms. De tv vindt ze dan wel weer leuk, lekker kijken wat er allemaal gebeurt op het scherm.
Bibi ligt ook graag tegen je aan op de bank en sabbelt dan op haar dekentje.
Ze is klaar om een gezellig lief huisje te vinden waar ze samen met haar zusje Binky welkom is. Ze zijn geënt, ontwormd en gechipt en mogen per direct samen verhuizen. Wie geeft deze 2 lieverds een gouden mandje?

Ido

Hoi hoi, Ik ben Ido. Ik zie er stoer uit en dat ben ik ook! Dat vind ik althans zelf. Mijn pleegmama vindt mij een schattig bontballetje.
Ik vind het zalig om gekroeld te worden. Ik ga er dan helemaal voor liggen. Ik begin direct met spinnen. Mijn geschatte geboortedatum is 11 juni 2022.
Verder ben ik best wel een luiwammes en hou ik ervan om overal te liggen. Spelen vind ik ook leuk, de laserpen is echt cool! Daar kom ik graag voor van mijn plekje.
Snoepjes trouwens ook en snoepstaafjes en catmilk en…… ik draaf een beetje door.
Mijn vriendin Inda en ik zoeken een lekker mandje, heb jij die misschien voor ons? Wij mogen per direct samen verhuizen.

Inda

Hoi hoi, ik ben Inda. Ik ben een pluizige fluf. Ik ben een beetje bang en kijk nog wat de kat uit de boom. Je kunt me wel oppakken en aaien.
Ik kan spinnen als de beste en ik vind het heerlijk om gekroeld te worden. Ik ben een beetje een prinsesje. Mijn geschatte geboortedatum is 11 juni 2022.
Toen ik net was gevonden, was ik te licht, dit heb ik er weer keurig aan gegeten! Ik ben dol op snoepjes.
Verder houd ik van spelen, vooral spelen met de laserpen en met een draadje vind ik erg gaaf.
Samen met mijn vriendje Ido zou ik graag een eigen mandje willen. Wij mogen per direct samen verhuizen.

Van Gendt

Hoi, lieve, sociale, aanhankelijke Van Gendt (in het pleeggezin Muis genoemd). Wat ben jij een gezellig en knuffelig poesje. Jij houdt van aandacht en voelde je direct thuis toen je in het pleeggezin kwam. Je vindt het heerlijk om geaaid te worden en helemaal niet erg om opgetild te worden.

Van Gendt verhuist samen met kleine Milou, een ander kitten uit het pleeggezin. Dit omdat Milou een ander katje om zich heen nodig heeft, en kitten Van Gendt haar het goede voorbeeld kan geven in het vertrouwen van mensen, Ik ben voor hen op zoek naar lieve, rustige en geduldige mensen zonder kinderen en/of honden in huis.

De geschatte geboortedatum van Van Gendt is 6 mei 2022. Zij is reeds gechipt en 2x gevaccineerd. Bij adoptie ontvang je een tegoedbon voor sterilisatie.

Heb je interesse in lieve Van Gendt en haar vriendinnetje Milou, vul dan onderstaand formulier in.
Het pleeggezin waarin de dametjes verblijven, neemt dan z.s.m. contact met je op. Bij een wederzijdse klik mogen zij ook direct verhuizen.

Milou

Klein moppie Milou, wat ben je toch bang. Alles in het leven vind jij ontzettend spannend waardoor jij het liefst, vanuit jouw veilige plekje, alles vanaf een afstandje bekijkt. Tijdens het eten van het lekkere natvoer, waar je ontzettend dol op bent, blijf je zelfs je omgeving nog angstvallig in de gaten houden.Als de andere kittens gaan spelen dan trek jij jouw stoute schoenen aan en kom je toch even stiekem om het hoekje gluren. Want zo nieuwsgierig ben je dan ook wel weer. Heel soms doe je al eventjes mee.Ik hoop zo voor jou dat ik hele lieve, rustige en geduldige mensen kan vinden die jou, samen met supersociaal poesje Van Gendt (in het pleeggezin Muis genoemd) willen adopteren.De geschatte geboortedatum van Milou is 20 juli 2022. Zij is reeds gechipt en 1x gevaccineerd. Bij adoptie ontvang je een tegoedbon voor de 2e enting en een tegoedbon voor sterilisatie.Omdat Milou echt een ander katje om zich heen nodig heeft, en kitten Van Gendt haar het goede voorbeeld kan geven in het vertrouwen van mensen, verhuizen zij fijn samen. Bij een wederzijdse klik mogen zij direct verhuizen.Heb je interesse in lieve Milou en haar vriendin Van Gendt, vul dan onderstaand formulier in.
Het pleeggezin waarin de dametjes verblijven, neemt dan z.s.m. contact met je op.