Coen

Deze knappe cypers met wit snoetje is Coen, Coen is gevonden en niet opgehaald door een eventuele eigenaar. Hij heeft een geschatte geboortedatum van 14 maart 2016.

Coen is een angsthaas in opleiding tot sociale kat. Hij vindt mensen nog erg spannend, maar hij laat zich de laatste tijd wel steeds meer zien. Dat is toch alweer een stapje vooruit en zo zullen er nog steeds meer volgen. Mocht je dus voor Coen kiezen is het erg belangrijk dat je veel geduld hebt en zin hebt in een uitdaging. We verwachten wel dat hij met veel tijd, rust en lekker eten een sociale kat kan worden. Bekijk ook hier zijn filmpje.

Naar andere katten is Coen erg sociaal, het zou dan ook goed zijn voor haar socialisatietraject om geplaatst te worden bij een andere kat- en mens-sociale kat die haar kan laten zien dat mensen helemaal niet zo eng zijn. Hij zoekt hier in de ruimte waar ze verblijft de andere katten echt op.

Doordat Coen nog een angsthaas is plaatsen we hem niet bij honden en kinderen, dit zal hem te veel stress opleveren.

We verwachten dat Coen na zijn gewennings- en socialisatieperiode graag weer naar buiten zal gaan om een frisse neus te halen. Dit kan voor Coen door vrij naar buiten te gaan maar een afgesloten balkon of tuin is voor hem ook voldoende.

Geboortedatum 14/03/2016
Leeftijd 7 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Cypers-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja
Wil jij voor Coen zorgen? Vul dan het vragenformulier in, dan nemen we spoedig contact met je op!