Donder

 

Deze zwart-witte kater is Donder, zijn geschatte geboortedatum is 1 juli 2020. Hij was niet gechipt en niemand heeft zich voor hem gemeld, dus we zoeken een nieuw huisje voor hem!

Donder is een rustige, bescheiden kater. Hij is aaibaar, maar voor nu moet dit wel vanuit ons komen, hij komt er zelf nog niet om vragen. Maar als je hem rustig benadert en begint te aaien geniet meneer met volle teugen.

Als hij het gevoel heeft dat hij wordt ingesloten dan blaast hij wel. Waarschijnlijk heeft hij iets meegemaakt waarbij hij geen kant meer op kon en laat nu dan ook merken dat niet leuk te vinden. Het vertrouwen moet dan ook weer groeien bij zijn nieuwe baasje. Het is ook belangrijk dat hij in zijn nieuwe huisje altijd de mogelijkheid heeft om uit de situatie te gaan, dus een vluchtweg heeft waarbij niemand hem achterna komt.

Donder heeft er last van dat zijn lichaam te veel oorsmeer aanmaakt, daarom moeten zijn oren iedere dag ingespoten worden met Tris-nac. Dit geldt voor de rest van zijn leven, 1x per dag. Onze collega’s kunnen je hier meer over vertellen.

We plaatsen hem als enige kat in een rustig huisje waar geen kleine kinderen aanwezig zijn want die zullen hem teveel stress geven vanwege hun onvoorspelbaarheid.

Heb jij een rustig, relaxt huisje voor onze Donder? Maak dan via admin@hokazo.nl een afspraak met hem. Dan antwoordt zijn tijdelijk personeel zo snel mogelijk terug.

Geboortedatum 01/07/2020
Leeftijd 3 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Zwart-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Denk jij dit lekkere dier te kunnen bieden wat 'ie nodig heeft? Vul dan snel het formulier in, dan nemen we spoedig contact met je op.