Rinus

Dit is onze lieve Rinus! Een prachtige rood-witte kater die is afgestaan en nu dus op zoek is naar een nieuw, gezellig en liefdevol thuis. Zijn geboortedatum is 1 januari 2014. Zijn 10e verjaardag heeft hij dus al gevierd, maar hij is nog steeds erg actief.

Hij is zeer aanhankelijk, het liefst is hij de hele dag dicht bij je, zit hij naast je of ligt hij lekker bij je op schoot. Verder is hij nieuwsgierig, houdt enorm van aandacht en knuffelen, geeft hij graag kopjes en is hij dol op kattensnoepjes. Hij komt vrijwel meteen als je hem roept en wanneer je dan ook nog snoepjes voor hem hebt dan komt hij als een malle aangerend. Als je tegen hem praat dan antwoordt hij je heel lief met korte miauwtjes. In de ochtend heeft hij vaak zijn dolle 5 minuten en racet hij het hele huis door.

Rinus kan niet geplaatst worden bij kleine kinderen. Hij kan namelijk soms spelagressie laten zien. We zoeken dus een ervaren katten-baasje voor hem, die voldoende tijd voor hem heeft, een fijne plek waar meestal iemand thuis is. Jouw gezelschap is voor hem zeer voornaam.

Rinus wil bepalen wanneer hij wil knuffelen en hoe lang hij op schoot ligt. Als je hem dwingt, kan hij happen of grommen. Je mag hem ook niet optillen, daar houdt hij niet van.

Kortom, Rinus wil alles op zijn voorwaarden, maar als je daar rekening mee houdt dan is hij ontzettend lief. Rinus moet naar buiten kunnen in een goed afgesloten tuin, om zijn energie kwijt te raken. Hij geniet zichtbaar als hij buiten is.

Denk jij dat jij het ideale baasje voor Rinus bent? Vul dan snel onderstaand formulier in en het pleeggezin neemt contact met je op. Bij een wederzijdse klik mag dit lieve, aandoenlijke kereltje meteen verhuizen.

Geboortedatum 01/01/2014
Leeftijd 10 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Rood-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Nee
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Denk jij dat je deze knapzak een prachtig leven kunt bieden? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!