Lisa (tijdelijk niet plaatsbaar)

Deze dappere, maar ook verlegen cypers-witte meid is Lisa, haar geschatte geboortedatum is 1 maart 2023. Ze is nog naar net 1 jaar oud en dus nog hartstikke jong. Ze is zwervend gevonden en helaas heeft zich niemand zich voor haar gemeld, dus ze zoekt een nieuw huisje.

 

Lisa zat eerst in een ander verblijf en daar kwam ze nauwelijks uit haar schuilkubus, maar nu zit ze in een groter verblijf en laat zich nu steeds vaker zien. Deze dame heeft goed in de gaten dat als ze zich laat zien dat ze een heerlijk bakje eten krijgt. Geef haar eens ongelijk dat ze daar gebruik van maakt. Dit is voor ons natuurlijk ook een prima manier om contact met haar te maken.

 

We gaan lekker met haar aan de slag en als we wat meer kunnen vertellen over deze knappe meid, zullen we dit doen via een update. Natuurlijk zou het nog fijner zijn als ze dit bij jouw in huis zou kunnen doen, want ze zal zeker stappen gaan maken.

 

Lijkt je dit leuk en heb je het geduld hiervoor? Mail dan naar admin@hokazo.nl.

Geboortedatum 01/03/2023
Leeftijd 1 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Cypers-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan in een flat Ja
Denk jij dat je deze knapzak een prachtig leven kunt bieden? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!