Lisa

Lisa is een aandoenlijk meisje met een geschatte geboortedatum van 01-06-2018. Ze is als zwerfdier bij ons binnengekomen en klaar om te verhuizen naar haar gouden mandje!

Lisa is nog een beetje verlegen maar wel erg nieuwsgierig naar wat er allemaal gebeurd. Als je rustig en voorzichtig doet dan komt ze al redelijk dichtbij en loopt ze vol vertrouwen met haar staartje in de lucht door de ruimte. Bij een grote of onverwachte beweging verstopt ze zich om vervolgens toch weer nieuwsgierig om het hoekje te gluren wat er allemaal gebeurd.

Wanneer we haar wat lekkers geven eet ze dit al waar we bij zijn maar we mogen haar nog niet aaien of aanraken, dat is nog een beetje te spannend. Spelen vindt ze ook nog erg eng, ze snapt nog niet wat we willen met de hengels en balletjes.

Andere katten tolereert ze prima. We hebben haar nog niet echt actief contact zien zoeken met andere katten maar ze ligt er wel ontspannen bij in de buurt. Ze is dus niet echt een maatje voor een andere kat maar kan er wel prima mee samenleven.

Vanwege het nog wat verlegen/angstige gedrag van Lisa plaatsen we haar niet in een situatie met kleine kinderen of honden. Dit omdat ze het allemaal toch nog wel erg spannend vindt. We zijn voor haar op zoek naar een rustig huisje waar ze langzaam op haar eigen tempo mag wennen.

Lisa kan momenteel niet naar buiten en het lijkt alsof ze dat wel prima vindt. Ze zou dus best als binnenkatje geplaatst kunnen worden. Toch kunnen de meeste katten een frisse neus op z’n tijd wel waarderen dus als ze geplaatst kan worden in een situatie waarbij ze na een goede wenperiode naar buiten zou kunnen zou dat fijn voor haar zijn.

Geboortedatum 01/06/2018
Leeftijd 3 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Zwart-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Nee
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja
Zie jij het helemaal zitten om deze knappe kop te leren dat mensen helemaal niet zo eng zijn? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!