Sunny

Deze mooie, jonge dame is Sunny. Zij is alweer een tijdje bij ons en in die tijd hebben we Sunny leren kennen als een hele zelfverzekerde poes.

Iedere ochtend en avond staat Sunny klaar voor een knuffelsessie. Ze is graag in je buurt en weet precies wat ze wil. Ze bepaalt zelf wanneer ze geaaid wil worden, maar ook wanneer ze het even niet zo leuk vindt, bijvoorbeeld als je haar op haar kopje wil aaien. Ze kan dan happen of slaan met haar pootje.

Sunny plaatsen we liever niet bij andere katten of bij kleine kinderen. We hebben gemerkt dat ze jaloers kan zijn als de aandacht niet naar haar toe gaat. Daarnaast laat ze spelagressie zien en ze wil dan ook wel eens happen.

Sunny heeft in 1 oog een verstopte traanbuis. Hier heeft ze zelf gelukkig helemaal geen last van, maar soms is het onder haar oogje wat vies. Onder narcose kan de traanbuis gespoeld worden, maar ervaring leert dat dit maar tijdelijk is en dat het niet zo goed is om een poes steeds onder narcose te brengen. Het oogje schoonhouden met gekookt afgekoeld water is het beste, maar op dit moment laat Sunny dit nog niet toe. Gelukkig kan ze haar oogje zelf ook schoonhouden.

Voor Sunny zoeken we een ervaren kattenbaasje, met voldoende tijd voor haar en een fijne plek waar meestal wel iemand thuis is. Sunny is gesteriliseerd, gechipt en heeft haar entingen gehad. Ze mag direct verhuizen. Haar geboortedatum is geschat op 17 juni 2023.

Heb jij een plekje voor Sunny? Vul dan onderstaand formulier in.

Geboortedatum 17/06/2023
Leeftijd 1 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Zwart/Wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Nee
Kan in de tuin Ja, mits goed afgezet
Wil jij deze lieverd voor altijd in de armen sluiten? Vul dan snel het formulier in, dan nemen we contact met je op!