Petty

Deze knappe zwart-witte poes is Petty, haar geschatte geboortedatum is 1 juli 2015. Petty is als afstandsdier bij Hokazo gekomen, na een eerdere plaatsing vanuit ons (de reden van afstand is bij onze medewerkers na te vragen).

Petty was de eerste keer nog heel bang toen ze bij ons zat en ze heeft veel bij geleerd tijdens haar plaatsing. Ze is nu lekker rustig als je het verblijf binnen komt en rent niet weg. Je kan haar snoepjes geven en ze pakt vloeibaar snoep van de vinger.

Daarom verwachten we dat ze met wat geduld, liefde en veel vloeibaar snoep steeds verder zal ontspannen. Dit kost tijd, maar dat is het mooiste wat je mee kan maken, dat een kat zich overgeeft aan je liefde voor haar.

Ze zal na een verhuizing mogelijk een (kleine) terugval hebben vanwege verhuisstress, maar met veel rust, regelmaat, geduld en liefde gaat ze waarschijnlijk snel weer stapjes zetten in haar socialisatie.

Als wij in haar verblijf zijn zien we haar nooit bij de andere katten.

We plaatsen haar niet bij kleine kinderen. Dit zal ze te eng vinden en geeft teveel stress.

Als jij het geduld en tijd hebt om met Petty aan de slag te gaan, mail dan naar Hokazo. Petty verdiend een fijn warm huisje.

Mail naar admin@hokazo.nl om een afspraak te maken.

Geboortedatum 01/07/2015
Leeftijd 8 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Zwart-wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Ja
Zie jij het helemaal zitten om de uitdaging aan te gaan om Petty te laten geloven dat mensen helemaal niet zo eng zijn? Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.