Flipje

 

Mag ik jullie voorstellen aan Flipje? Flipje is een wit-zwarte kater, zijn geschatte geboortedatum is 23 juni 2022. Hij is als zwerfdier gevonden en niemand heeft zich gemeld voor hem. Hij wacht inmiddels al een half jaar op een huisje.

Flipje valt onder de angsthaasjes, maar hij duikt niet weg voor ons zoals de meeste angsthaasjes. Hij laat juist zien en horen dat hij er is. Waar hij eerst uit volle borst naar ons blies, is dit helemaal weg en komt hij in de buurt van ons liggen. In afwachting van iets lekkers en als hij zijn pootje niet gebruikt krijgt hij dat ook.

Dit kereltje is nog jong en een spring-in-‘t-veld, hij moet nog wel leren wat wel en niet mag. Als hij schrikt blaast hij nog wel, maar gelukkig is hij meer zijn vrolijke, grappige Flipje.

Hij is een echte kattenkatje en heeft een leuke vriend in Tjoep gevonden, daarom plaatsen we deze twee samen. Tjoep’s verhaal staat ook online.

Ze wil graag naar buiten kunnen en daarom is een goed afgezette tuin heel fijn voor ze.

Met angsthaasjes werken geeft zoveel voldoening en daar kunnen al heel veel klanten van Hokazo over meepraten. Want met veel geduld, liefde, eten en nog eens eten komt Flipje er ook.

Wil jij deze uitdaging met hem aangaan? Reageer dan op Flipje en Tjoep en krijg twee lieverds in je gezin.

 

Mail naar admin@hokazo.nl om een afspraak te maken.

 

Geboortedatum 23/05/2022
Leeftijd 2 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Wit-zwart
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Nee
Kan in de tuin Ja
Wil jij voor Flipje en Tjoep zorgen? Vul dan het vragenformulier in, dan nemen we spoedig contact met je op!