Pip

Hoi, ik ben Pip, een knappe zwart-witte poes, ze schatten hier dat ik ben geboren rond 10 februari 2021. Dus ik ben nog een jonge meid!

Ik heb tijd nodig gehad om te wennen bij Hokazo, want het is wel heel wat anders dan een gewoon huis. Maar ik begin nu mijn draai te vinden. Ik werk hier samen met de socialisatiemensen aan mijn studie tot sociale kat. Ik maak de laatste tijd grote stappen en daar zijn de mensen hier heel blij mee. Ik vind mezelf ook wel stoer: heb pas vloeibaar snoep van de vinger gelikt en trots dat ze waren! Dit geeft mij weer meer zelfvertrouwen en weet ik dat het me gaat lukken.

Ik loop steeds meer rond als er mensen binnen zijn en als ik afgeleid ben laat ik me ook aaien. Ik moet er nog wel aan werken om eraan gewend te raken en het normaal te vinden. Dus mijn nieuwe baasjes moeten daar nog geduldig in zijn en niks forceren, want als ik mijn eigen tempo mag bepalen, zal ik sneller vertrouwen krijgen en socialer worden.

Ik kan het met sommige katjes goed vinden, maar anderen zijn me te druk en dan zie ik mijn rechterpootje een tikje uitdelen. Ik zou dus eventueel samen kunnen leven met een rustige, sociale kat en daar kan ik me dan ook aan optrekken en van leren.

In mijn eigen huis zal ik snel ‘om’ zijn, omdat daar steeds dezelfde mensen zijn en er vaak een vast ritme en routine is, dat is belangrijk voor mij omdat ik dan sneller gewend ben.

Geboortedatum 02/02/2021
Leeftijd 1 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Wit-Zwart
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Zie jij het helemaal zitten om je leven te delen met dit bijzondere exemplaar? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.