Tjoep

Deze bescheiden wit met zwarte kater is Tjoep, zijn geschatte geboortedatum is 22 maart 2017. Hij is als zwerfkat bij Hokazo gekomen en was niet gechipt. Ook een eigenaar heeft zich niet gemeld en ondertussen wacht hij al een half jaar op een nieuw huisje.

Toen Tjoep bij ons binnenkwam vond hij het wel spannend bij Hokazo, maar ondanks dat deed hij het heel goed. Hij wist niet zo goed wat hij met ons mensen aan moest, maar keurde ons ook niet af.

Hij pakte vrij snel vloeibaar snoep van onze vinger en dat hij dan op je moest staan vond hij prima. Wij vonden dat ook prima want dan konden wij meneer aaien en dat vond hij nog niet echt leuk, maar voor wat lekkers moet je wel iets terug doen.

Maar meneer laat zich nu lekker aaien, in zijn nieuwe huisje zal hij wel weer een tijdje nodig hebben om te wennen. Maar we weten dat het erin zit en dat hij ervan geniet.

Tjoep is een echt kattenkatje en hij wil iedere kat een kopje geven, maar helaas vinden niet alle katten in zijn verblijf dit leuk. Maar nu heeft hij zijn maatje gevonden in de ondeugende Flipje (verhaaltje staat ook op de site). Omdat ze elkaar zo leuk vinden plaatsen we deze heren alleen samen.

Beide mannen hebben vaak een vuil oogje, maar medisch is er niks met ze aan de hand. Als ze straks een rustig thuis zullen hebben wordt het misschien wel beter omdat ze dan minder stress hebben en hun weerstand daarom beter kan worden.

Ze komen graag buiten daarom zou een goed afgezette tuin heel fijn zijn.

Heb jij een fijn huisje voor deze twee toppers? Maak dan een afspraak via admin@hokazo.nl.

Geboortedatum 22/03/2017
Leeftijd 7 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur Wit-zwart
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Nee
Kan in de tuin Ja
Ben jij ook gevallen voor die lieve koppies van Tjoep en Flipje? Vul dan snel het formulier in, dan nemen we contact met je op!