Rolina

Mijn naam is Rolina en mijn geschatte geboortedatum is 1 september 2020. Sinds eind juli zit ik in een pleeggezin ter socialisatie. Ik heb me daar eerst een maand schuil gehouden om alles te observeren. Daarna ben ik ’s nachts op onderzoek uitgegaan, wel zo veilig. Ik weet inmiddels waar alles staat in huis.
Nu ben ik al zover dat ik je ’s morgens begroet als je opstaat. Verder loop ik al rustig het huis rond en verstop ik me niet meer. Als er eten te halen is, ben ik haantje de voorste. Ik lust zowat alles en ben niet kieskeurig. Laat je wat eten staan, dan zorg ik wel dat het opgaat.
Spelen met de andere poes vind ik leuk. Samen achter een lampje aanrennen is mijn favoriete bezigheid. Net als bij de mensen, moet ik eerst even wennen aan de andere katten, maar als ik merk dat ze ook katsociaal zijn laat ik mijn beste kant zien. Het zou dan ook heel fijn zijn als er een jonge katsociale poes in huis is om mee te spelen.
Ik heb nog een heel traject te gaan, maar ben zeker op de goede weg. Heb jij het geduld om samen met mij te werken aan een mooie vriendschap? Vul dan onderstaand formulier in.
Ik ben gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid en mag bij een wederzijdse klik direct verhuizen.

Geboortedatum 01/09/2020
Leeftijd 3 jaar
Kat of Kitten Kat
Kleur cypers rood wit
Ras Kruising Europees korthaar
Geneutraliseerd Ja
Kan bij katten Ja
Kan bij honden Nee
Kan bij kleine kinderen Nee
Kan bij grote kinderen Ja
Kan in een flat Ja
Kan in de tuin Nee
Gun jij deze leukerd een gouden mandje bij jou thuis? Vul dan het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.